Podjetje

KRATKA PREDSTAVITEV 


Sedež podjetja KOVIT projekti, projektiranje, izdelava in montaža kovinskih izdelkov d. o. o. ali na kratko KOVIT projekti d. o. o. se nahaja v Trbovljah, Nasipi 50. Podjetje je v celoti v zasebni lasti.

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2003, vendar je pričelo z resnim delom v letu 2004, ko so bili kupljeni proizvodni prostori na lokaciji Nasipi 50.

Prvi večji mejnik podjetja je bilo leto 2008, ko smo zgradili novo proizvodno halo, namenjeno mehanski obdelavi. Istočasno smo nabavili prvi večji CNC-obdelovalni center ter se tako razvili v ponudnika kompletnih rešitev na področju strojegradnje.


V izvajanje projektov se vključuje približno 40 sodelavcev, v primeru večjih projektov pa v proces izdelave vključujemo tudi svoje stalne pogodbene podizvajalce.

Specializirani smo predvsem za izdelavo tlačnih posod, strojnih delov, različnih zvarjencev ter druge industrijske opreme. Veliko sodelujemo s kupci na področju hidromehanske opreme oziroma z izdelovalci malih hidroelektrarn. Opremljeni smo za izdelavo zvarjencev teže 20.000 kg, izjemoma tudi do 40.000 kg.

IZ ARHIVA ...

turbina med procesom varjenja

Turbina ohišje    
© 2011 Kovit Projekti d.o.o., Vse pravice pridržane, izdelava MMstudio
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?