Politika kakovosti

POLITIKA KAKOVOSTI

Kakovost naših proizvodov mora biti in tudi je konstantna, saj se nenehno trudimo in težimo k temu, da le-ti izpolnjujejo pričakovanja in zahteve odjemalcev. Tekom procesa izdelave in obdelave naših izdelkov ter drugih postopkov se držimo zakonskih zahtev. Naše izdelke načrtujemo in izdelujemo skladno s standardi ter evropskimi direktivami ter s tem zagotavljamo transparentnost in kredibilnost našega podjetja.

Kakovost zagotavljamo v vseh fazah poslovnega procesa, od razvoja proizvoda pa vse do izdelave. Z nenehnim posodabljanjem strojnega parka sledimo hitremu razvoju  naše branže. Zagotovo pa so najpomembnejši dejavnik pri zagotavljanju kakovosti ljudje - naši zaposleni. Zavedamo se svojih odgovornosti ter dobro poznamo politiko našega podjetja. Tako se vsi zaposleni zavedamo svojega poslanstva, z jasno vizijo ter natančno opredeljenimi cilji zagotavljamo zadovoljitev naših strank. Našim kupcem nudimo visoko kakovostne izdelke in storitve, saj vemo, da je zadovoljstvo le-teh ključ do uspeha in nadaljnjega razvoja. S prenovo in  natančnim definiranjem poslovnih procesov  pa povečujemo konkurenčnost naše združbe.
Ustrezno in prijazno delovno okolje, urejeni medsebojni odnosi in nenehno izobraževanje delavnega kadra ter možnost napredovanja pa se izraža tudi v našem zadovoljstvu in posredno vpliva tudi na kvaliteto naših izdelkov in storitev. Uspešni vzajemni odnosi z našimi dobavitelji pripomorejo k skupnim uspehom ter omogočajo obojestransko zadovoljstvo, kar je pomemben element za izboljšanje kakovosti.
Tudi varovanje okolja je ena izmed osnovnih pravic, dolžnosti in odgovornosti vseh zaposlenih, ki jo upoštevamo in izpolnjujemo med delom, zanj pa se zavzemamo tudi zunaj delavnega časa. Sledimo našemu motu, ki se glasi:

' KOVIT projekti — KAKOVOST OD IDEJE DO IZVEDBE '

© 2011 Kovit Projekti d.o.o., Vse pravice pridržane, izdelava MMstudio
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?