KONTAKT

KOVIT projekti d.o.o.
Nasipi 50, Trbovlje 1420

tel.: ++386 (0)3 56 67 200
fax: ++386 (0)3 56 67 212
e-mail: info@kovit-projekti.si
url: http://www.kovit-projekti.si

 Aktualne novice

                 

5.9.2018

Postavili smo temeljni kamen za novo proizvodno halo


Italijanski pregovor pravi:
                 " V vsaki zmagi je poraz, v vsakem porazu je zmaga. Vztrajni zmagujejo."

Veseli smo, da se naša vztrajnost odraža kot uspeh in rast podjetja. 

V naslednjem letu bomo tako zgradili 6500 kvadratnih metrov veliko proizvodno halo v kateri bodo prostori za pripravo materiala, prostor za varjenje, sestavljanje in obdelovanje velikih zvarjencev, prostor za končno montažo in skladišče. Septembra 2019 je tako v načrtu že postavitev prvih strojev in dva dvigala skupne nosilnosti 100 ton.  

   

                         
 
 

____________________________________________________________________________

Naš štipendist,Tilen Zajc je 10. novembra na svetovnem prvenstvu v kickboxingu na Madžarskem dobil finalni boj in tako postal svetovni prvak v pointfightingu.

Na svetovnem prvenstvu v kickboxingu, ki poteka od 3. do 11. novembra v Budimpešti na Madžarskem, je slovenski reprezentant, sicer član Pon do Kwan kluba Izlake,Tilen Zajc premagal vse svoje nasprotnike in osvojil naslov svetovnega prvaka.

Že 8. novembra so iz kluba Pon Do Kwan Izlake sporočili, da medaljo že imajo, vprašanje pa je, kakšne barve bo. »Močno navijamo za Tilna, ki se bo boril proti Belgijcu,« so zapisali na družbenem omrežju in dodali, da se Zajc kljub težavam s krvavitvami iz nosu zaradi poškodbe počuti dobro. Po težkem boju je včeraj Zajc premagal svojega nasprotnika iz Belgije, danes ob 12. uri in 15 minut pa ga je čakal še odločilni finalni boj na prizorišču Tatami 1 z nasprotnikom iz Irske. »Tilen, mi smo s tabo,« so ga spodbujali kolegi iz izlaškega kluba. Po uspešni tekmi pa ponosno oznanili: »Slovenija je dobila svetovnega prvaka v pointfightingu in to je eden in edini Tilen Zajc.«


Veseli smo, da smo del te zgodbe.

Iskrene čestitke!


Galerija slik:____________________________________________________________________________

Nova pridobitev - 3D merilna roka

Naša nova pridobitev za 3D merjenje je merilna roka Romer Absolute Arm. Merilna roka nam omogoča, natančno merjenje naših izdelkov, ki jih obdelujemo na CNC obdelovalnih strojih.

Merilno območje katerega dosežemo z merilno roko,  je do fi 2500 mm, točkovna ponovljivost pa je 0.038 mm, kar nam omogoča še boljšo natančnost pri samem merjenju. S pridobitvijo merilne roke, bomo pridobili na času in na večji natančnosti pri izdelavi izdelkov. Vsekakor pridobitev merilne roke, pomeni pomemben napredek pri obdelavi večjih in bolj
zahtevnih kosov v našem podjetju.
 

  
 ____________________________________________________________________________


Zgradili smo nov proizvodno-poslovni objekt
 
Zaradi vse večjega povpraševanja in zanimanja za naše izdelke smo se odločili razširiti naš delovni prostor. Z gradnjo smo začeli avgusta 2014, kmalu po tem, ko smo porušili staro stavbo, ki ni več nudila želenih in potrebnih delovnih pogojev. Nova hala nam omogoča nove delavniške prostore, ki so namenjeni predvsem montaži projektov večjih dimenzij, in pomožni prostor za nadaljnjo obdelavo le-teh.

 
 
Z razširitvijo in povezavo delovnih površin pričakujemo večjo koherenco in učinkovitost našega dela ter s tem povezano boljšo kvaliteto naših izdelkov. Poleg novih proizvodnih prostorov pa smo hkrati povečali in uredili našo poslovno stavbo, ki  bo naselila našo upravo.

Novo proizvodo halo opremljeno s sodobnimi LED svetili  že s pridom koristimo, saj smo v njej namestili  dve 20-tonski dvigali, ki nam skupaj omogočata dvigovanje bremen do 40 ton - uporabna višina do dvigal pa znaša 10 metrov._____________________________________________________________________________

Oglejte si naše dosedanje delo


dosedanja dela

                     
© 2011 Kovit Projekti d.o.o., Vse pravice pridržane, izdelava MMstudio
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?